Предимствата да си направите профил

За да направите поръчка от Ruen.bg е необходимо да имате регистрация. Вече регистрирани имате възможност да се абонирате за нашият newsletter и ще бъдете винаги информирани за актуалните намаления и промоции на Ruen.bg . Ще можете да поръчвате по-лесно, да преглеждате истотията на своите поръчки в профила си и да съставите собствен списък с Любими продукти. Имате възможност да запазите няколко адреса за доставка, можете да ни пишете съобщения и ние ще Ви помогнем с разрешаването на проблема.

Как да си направя профил?

За да направите поръчка от Ruen.bg трябва да имате регистрация. Необходимата информация за регистрация е следната:

– Име и фамилия
– Потребителско име
– Е-мейл адрес
– Адрес за фактуриране (непосредствено преди изпращането на поръчката)
– Адрес на доставка(непосредствено преди изпращането на поръчката)

Защита на личните данни

Зачитаме неприкосновеността на личните данни на нашите клиенти и поемаме отговорност да не ги предаваме на трети лица и да ги изполваме само и единствено за целта за която са събрани (изпълнение на поръчката) или за използването им с маркетингова цел на марката Ruen.bg.

Съгласно условията на закон номер 677/2001 за защита на лицата предоставили своите лични данни и и свободното им движение , промени и допълнения към закон nr. 504/2004 относно събирането на данни с личен характер и защитата на личната неприкосновенност в сферата на електронната комуникация Руен Интернешънъл ЕАД се задължава да използва тези данни само за определени цели, без да ги предоставя на трети лица. Мотивът за събиране на лични данни е с цел обработка и доставка на поръчката, направена от Вас.

Съгласно закон nr. 677/2001 опълномощените лица, които имат достъп до събраните лични данни, нямат правото да бъдат предмет на индивидуални решения и правото да се обърнат към съда. Също така имате право да заявите желание за изключване от списъка със събраните лични данни. За да се възползвате от това Ваше право трябва да подадете писмена молба, дата и подпис изпратена по поща на посоченият от нас адрес на дружеството.

Цена на продуктите. Кога променяме цените?

Запазваме си правото да променяме цените на продуктите без изрично оповестяване.

Цените на партньорските продукти на Ruen.bg са предварително определени от нашите партньори и ние се съобразяваме с тяхната ценова политика.

Всички цени са с включено ДДС.

Знаем, че за нашите клиенти изгодната цена е от гомямо значение. Ние търсим и перфектният баланс между цена и качество.

Поради тази причина ние често правим намаления и промоции на продуктите в този сайт. За съжаление нямаме възможност да променим цената на вече закупеният продукт, ако впоследствие сме обявили негова по-ниска цена.

Гаранция на продуктите

Всички предлагани продукти в нашият сайт имат гаранция за качество съгласно законът, който е в сила, и всички търговски условия на производителя. Продуктите са нови и са съпроводени със сертификат за качество от всеки един производител.

Как да анулирам поръчкa?

Можете да анулирате поръчка по е-мейл или директно от своят профил.
В случай, че поръчката вече е приета от оператор, можете да я анулирате само, ако се свържете с нашия екип: мобилен телефон за контакт:088 4848680.

Close Моята количка
Close Любими
Recently Viewed Close
Close

Close
Навигация
Категории