Все по-смели модни съчетания

Времето на строгите модни закони, които е грях да престъпим свърши. Да живее свободата да съчетаваме всякакви дрехи и обувки!

Днес смело можем да кажем, че няма модни ограничения и можем да отприщим своята фантазия при избора на дрехи за ежедневието и по-специалните поводи.

Докато преди време не се допускаше да се съчетават два цветни принта и се препоръчваше да комбинирате съвместими цветове, днес можете да следвате смелите дизайнерски предложения и да се обличате цветно, свежо и предизвикателно. Благодарение на етно и хипи стила в облеклото на мъжете и жените се допуска все повече цвят и нюанси, акценти и орнаменти, които придават особен колорит на цялостната визия.
Съчетаването на различни по текстура и вид тъкани също беше табу в модата. Съвременните тенденции обаче налагат комбиниране на плътни и ефирни материи в една дреха, съчетаване на няколко напълно различни тъкани в едно и други подобни експерименти. В резултат на това творческо и революционно решение се създава неподражаем стил, който се харесва на хората с въображение и смели идеи.

За да сте интересни и атрактивни, съчетайте груби обувки с нежна рокля от шифон или дантела, плътни тъкани и изчистени кройки с ексцентрични бижута и дизайнерски чанти в причудливи форми. Бъдете креативни и създайте собствен стил в модата, като посетите нашият магазин.

Казват, че правилата са създадени, за да бъдат нарушавани, но не винаги тяхното нарушаване може да е в наша полза. За да не изпадаме в куриозни ситуации все пак можем да се допитаме до приятелка, която няма да премълчи, че определена дреха не е подходяща за нас или изглеждаме смешно с дадено модно съчетание.

Ако сте сами и трябва да се доверите изцяло на собствената си преценка е добре да потърсите отговор на въпроса как се чувствате в дрехите, с които планирате да се покажете пред света? Ако се колебаете при отговора, по-добре направете корекции в облеклото. Все пак не бива да се превръщате в жертви на модата, нали?

Есенна визия или без какво не можем този сезон
Връхните дрехи без които не можем

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close Моята количка
Close Любими
Recently Viewed Close
Close

Close
Навигация
Категории