Да си откраднем дреха от мъжкия гардероб

Тази есен можете да впечатлите околните с елегантен и закачлив стил на обличане като забравите за полите и роклите и акцентирате на типични за мъжкия гардероб дрехи.

Заемките от мъжкия стил не са от вчера и не са  правени от един и двама дизайнери. Обръщането към мъжката мода е в резултат от еманципацията на жените и високите изисквания към тях в днешния прекалено напрегнат и мъжки устроен свят.
И тъй като всички ние сме мъжки момичета, смело и без нито капка съмнение в своя чар и сексапил, можем да „откраднем” ризата на своя любим и да я съчетаем успешно с панталон – пола или дънки.

През последните няколко години мъжката мода,  внесена в  дамските ревюта, бележи подем и не губи популярност.  Напротив, този начин на обличане се възприема от известни жени, които сами по себе си са фактори в своите области. Мъжкият стил като тенденция се свързва най-вече с невероятната Марлене Дитрих, но типично мъжки ризи и сака често носят и красавици като Синди Крауфорд, Танита Тикарам, Шерил Кроул, Сара Джесика Паркър.

В случай, че работите в офис, съвсем смело можете да възприемете този начин на обличане през есен – зима 2014 – 2015 г. Саката и ризите в мъжки стил могат да бъдат възприети като униформа, елегантни са и ви придават сериозност. Облечени по този начин, вие вдъхвате доверие и работите без проблеми, защото се чувствате едновременно удобно и секси.

Все пак, ако този тренд не се струва достатъчно женствен, добавете към ризата ластичен колан и детайли, които може да подхождат само на една дама.  

Без съмнение, заемките от мъжкия гардероб са една от основните тенденции през тази есен. Да купите един хубав костюм от две или три части е инвестиция, която не бива да се колебаете да направите, особено ако работите в бизнес средите или се занимавате с връзки с обществеността. Каквото и да си говорим, външността в тези професии е от голямо значение и не бива да се допускат модни гафове. 

test23

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related posts

Close Моята количка
Close Любими
Recently Viewed Close
Close

Close
Навигация
Категории