Червеното е на мода

През есенно-зимния сезон тонуса ни значително пада, в сравнение с летните месеци. Когато слънчевите лъчи са малко и ни налягат мрачни мисли, можем да избягаме от потиснатото настроение с дрехи в ярки цветове. Ако се колебаете на кой от контрастните цветове да заложите, не бива да имате съмнение в червеното.

Цветът на любовта, страстта и горещите емоции е отново на мода. Дори и да е бил малко позабравен от дизайнери и модни фенове, червеният цвят никога не е губил позиции, именно поради енергията и спецификата, която притежава.

Освен, че е подходящ за всеки сезон, това е цвят, който се съчетава лесно с другите и може да бъде както основен, така и като акцент в облеклото.

Класическото съчетание червено и черно е комбинацията, към която можете да прибегнете винаги, когато искате да бъдете безупречни и елегантни. Подобно съчетание може да бъде особено удачно при официално или делово облекло. Изберете семпла червена риза с къдрици по ръкавите или жабо с черна обазовка. Съчетайте ризата с права черна пола от вълна и високи обувки. Вече притежавате безупречен вид за делова среща или работа в офиса.

В случай, че искате веднага след служебен ангажимент да посетите любимия си клуб или заведение, но не желаете да губите време в преобличане, можете само да замените официалната права пола с кожена черна пола с висока талия и моментално придобивате различна и секси визия.

Не пропускайте да смените и тоновете на грима, за да сте актуални и в крак с новите тенденции. И преди да го нарпавите винаги може да проверите, актуалните цветове в интернет. И тук ще споменем, че червеното е тотален хит. Червилото в огнен цвят придава енергия на цялото ви излъчване, озарява лицето ви и акцентира на устните. Ако искате да сте предизвикателна, със сигурност най-добрият ход е да си купите ново червено червило. Не е необходимо да припомняме, че червеното червило е запазена марка на модни икони като Мерелин Монро, Мадона и Шарън Стоун.

Есенна мода
Есенна визия или без какво не можем този сезон

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close Моята количка
Close Любими
Recently Viewed Close
Close

Close
Навигация
Категории