7 идеи да завържем шалчето

Ефирни, плътни, пъстри, фини и тънки, фишута или плетени видове шалове, сякаш не слизат от модната сцена, дори в края на зимата. Те са така атрактивни и винаги придават творчески завършек над тоалета, независимо от стила на обичане.

Как да направи всяка дреха по-уникален и неповторим начин, добавяйки този аксесоар към ежедневието. Вдъхновете се от идеите за комбинация на дамски шалове с различни облекла и добавете малко фантазия. На първо място, преди да добавите шала в дрехата, съобразете големината, формата и десена му с цвета на облеклото. Фините и нежни материи са красиви и подхождат идеално на по-фините дрехи. По-плътните, дебели и груби или пухкави текстури са идеални за пуловери, якета, палта и всякакви зимни дрехи. Според дизайнерите по облекла, самият начин на завързване на шала и поставянето му в определена част от тоалета може да промени много излъчването. Ето, за какво говорим:

Шал колие – използвайте шал от фина, полупрозрачна материя. Намотайте в дебело въже, увийте около врата и преплетете двата края отпред. Така ще имате интересно колие, което деликатно ще ви брани от хладния въздух навън и ще изглеждате добре.

Шал фльонга – завържете шала на голяма красива фльонга пред деколтето. Този вариант създава илюзия за голям бюст. Подходящ е за по-разголени дамски блузи и такива с деколте.

Шал цвете – омотайте фин шал с усукване, подобно на колието шал, поставете го плътно около шията и завържете двата края в топка, която да образува цвете.

Закачлив шал – дългият и цветен шал стои много по-добре, без да се завързва, а бъде оставен свободно да пада надолу с лека наметка около врата. За целта сгънете от две части шала и го наметнете през врата, след което в образувалата се примка, прекарайте другия край. Не затягайте, а за повече финес и елегантност добавете в центъра (под брадичката) красива брошка (може пеперуда или цвете).

Елегантен шал – този модел предлага стилна импровизация. Става дума за ежедневния шал, които може да превърнете в моден аксесоар, увивайки го около раменете като парео. Така създава впечатление за аристократично облекло.

Артистичен шал – този начин на завързване е подходящ за плетените, вълнени шалове. Той се омотава два пъти около врата и се поставя небрежно да пада надолу.

Небрежен стил – тази идея е най-лесната от всички, но разкрива много момичешка невинност и създава непринудена красота. Изисква се само премятане на единият висящ край през съседното рамо и всичко е готово. Не е подходящ за официални облекла.

Отпразнувайте есента с нови дрешки

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close Моята количка
Close Любими
Recently Viewed Close
Close

Close
Навигация
Категории