Нещо ново в есенната мода - ruen.bg
ruen.bg
0884 84 86 80
0884 84 86 84
понеделник - петък: 10:00 - 17:00                                                                                        

Пазарска кошница

Промоции

намалени продукти30X30ok sale50 60x60ok sale70 70x70

Офис и магазин

aloe.bg

ИЗБРАНО ЗА ВАС ЗДРАВЕ И КРАСОТА С АЛОЕ ВЕРА

aloe.bg

Нещо ново в есенната мода

Тази есен можете да развихрите въображението си, независимо от това дали сте момиче или момче, жена или мъж. Модата ви дава шанс да се изявите без страх и задръжки и е един наистина чудесен начин да покажете на света кои сте и защо сте тук. Бъдете смели и цветни тази зима – живота е толкова кратък и така неусетно си отива, че трябва да се радвате на всичко около себе си, сякаш е пролет.

Свикнали сме да говорим за промяна и обновяване през пролетта, когато наред с природата и ние самите отваряме сетивата си за нещо ново и хубаво. Защо да не го направим и сега, в началото на есента?

Ако искате да промените визията си, наред с прическата и новите, позитивни мисли, можете да изхвърлите всички стари и ненужни вещи от дома си. Не пропускайте старите и демодирани дрехи от гардероба! Тези, които не ви стават, а са запазени, можете да дарите. Около нас винаги може да се намери човек в нужда, който да носи дрехи или обувки, които са ни излишни. Друг вариант е да ги обявите в сайт за продажби. С продаването на непотребни дрехи можете да си помогнете финансово и да си купите нещо ново за предстоящите студени месеци.

На какъв стил да заложим тази зима, за да ни е топло и същевременно с това да сме модерни?

Един от начините да изпъкнете на фона на сивите и черни дрехи, които сме свикнали да виждаме през есента и зимата е като си купите ярко на цвят палто или яке. Неон е доста смело решение и би било подходящо за младежи, но розово или светло синьо палто би било идеален и оригинален избор от ваша страна.

Друго интересно предложение за зимата на 2014-2015 г. са дрехите в колежански стил, които напомнят на ученически униформи. Фланелени платове, бели ризи, вратовръзки и каре – това е тенденция, наложена от Томи Хилфигър, която ще допадне на младите на възраст или по дух фенове на модата.

Този стил позволява съчетания на различни видове шапки, шалове и ръкавици. Клиновете и късите шотландки полички са задължителни.

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

нагоре

Следвайте ни в

Facebook

ОФИС И МАГАЗИН 

адрес: гр. София 1404, 

ж.к. Гоце Делчев

бл.10-Е, вх. Б, партер

Email:info@ruen.bg

м.тел: 0884 84 86 84

м.тел: 0884 84 86 80


Top of Page