Все по-смели модни съчетания - ruen.bg
ruen.bg
0884 84 86 80
0884 84 86 84
понеделник - петък: 10:00 - 17:00                                                                                        

Пазарска кошница

Промоции

намалени продукти30X30ok sale50 60x60ok sale70 70x70

Офис и магазин

aloe.bg

ИЗБРАНО ЗА ВАС ЗДРАВЕ И КРАСОТА С АЛОЕ ВЕРА

aloe.bg

Все по-смели модни съчетания Избрана

Времето на строгите модни закони, които е грях да престъпим свърши. Да живее свободата да съчетаваме всякакви дрехи и обувки!

Днес смело можем да кажем, че няма модни ограничения и можем да отприщим своята фантазия при избора на дрехи за ежедневието и по-специалните поводи.

Докато преди време не се допускаше да се съчетават два цветни принта и се препоръчваше да комбинирате съвместими цветове, днес можете да следвате смелите дизайнерски предложения и да се обличате цветно, свежо и предизвикателно. Благодарение на етно и хипи стила в облеклото на мъжете и жените се допуска все повече цвят и нюанси, акценти и орнаменти, които придават особен колорит на цялостната визия.
Съчетаването на различни по текстура и вид тъкани също беше табу в модата. Съвременните тенденции обаче налагат комбиниране на плътни и ефирни материи в една дреха, съчетаване на няколко напълно различни тъкани в едно и други подобни експерименти. В резултат на това творческо и революционно решение се създава неподражаем стил, който се харесва на хората с въображение и смели идеи.

За да сте интересни и атрактивни, съчетайте груби обувки с нежна рокля от шифон или дантела, плътни тъкани и изчистени кройки с ексцентрични бижута и дизайнерски чанти в причудливи форми. Бъдете креативни и създайте собствен стил в модата, като посетите нашият магазин.

Казват, че правилата са създадени, за да бъдат нарушавани, но не винаги тяхното нарушаване може да е в наша полза. За да не изпадаме в куриозни ситуации все пак можем да се допитаме до приятелка, която няма да премълчи, че определена дреха не е подходяща за нас или изглеждаме смешно с дадено модно съчетание.

Ако сте сами и трябва да се доверите изцяло на собствената си преценка е добре да потърсите отговор на въпроса как се чувствате в дрехите, с които планирате да се покажете пред света? Ако се колебаете при отговора, по-добре направете корекции в облеклото. Все пак не бива да се превръщате в жертви на модата, нали?

Последно променена вСъбота, 09 Април 2016 13:00

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

нагоре

Следвайте ни в

Facebook

ОФИС И МАГАЗИН 

адрес: гр. София 1404, 

ж.к. Гоце Делчев

бл.10-Е, вх. Б, партер

Email:info@ruen.bg

м.тел: 0884 84 86 84

м.тел: 0884 84 86 80


Top of Page