Връхните дрехи без които не можем - ruen.bg
ruen.bg
0884 84 86 80
0884 84 86 84
понеделник - петък: 10:00 - 17:00                                                                                        

Пазарска кошница

Промоции

намалени продукти30X30ok sale50 60x60ok sale70 70x70

Офис и магазин

aloe.bg

ИЗБРАНО ЗА ВАС ЗДРАВЕ И КРАСОТА С АЛОЕ ВЕРА

aloe.bg

Връхните дрехи без които не можем Избрана

Няма нищо по-хубаво от това да се радваме на приятна разходка навън, независимо от климатичните условия. Може да се спортува и да бъдем активни дори когато времето не е толкова топло и слънчево, стига да имаме подходящи връхни дрехи.

Студените месеци съвсем не са причина да се затворим у дома, просто защото по всяко време на годината трябва да си доставяме удоволствие с движение и излизане навън. Това важи не само за възрастните, но и за децата. Така че не обмисляйте как ще си стоите у дома през зимата, а потърсете топли и удобни връхни дрехи за цялото семейство.

Ясно е че при отрицателни температури навън е немислимо да излизаме без подходящи връхни дрехи. Част от хората подценяват важността на това да се сдобият с подходящо яке или палто, така че да се чувстват едновременно защитени от студа и удобно. Оценяваме нещо подобно едва когато се окаже, че дебелото яке ни е абсолютно неудобно за носене или че красивото палто, което сме си купили не топли.

Първата и най-често срещана грешка, която допускаме, когато избираме връхна дреха е следването само на един от критериите за покупка и пренебрегване на останалите. Искаме да имаме модерна дреха и не ни интересува дали ще ни е удобна през зимата или искаме якето да е достатъчно топло, за да се чувстваме добре, но не отчитаме факта, че не се съчетава добре с останалите ни дрехи или не подхожда на фигурата ни.

Обърнете внимание на повече от един от критериите и положете усилие да намерите най-подходящата връхна дреха за вас. Ако тя е в класически стил и приляга добре на тялото ви, вие можете да я носите с години. За да стане това възможно обаче преди всичко е важно да изберете дреха , която се отличава с качествена изработка и отлични материали.

2 коментара

 • healthraport.bg

  Добре написано, жалко само,
  че е толкова кратко, защото тази тема
  може да се развие

  публикуван от healthraport.bg Понеделник, 06 Юли 2015 16:41 Връзка на коментара
 • Williamkask

  nexus 7 tablet refurbished buy vyvanse online canada best family medicine residency

  публикуван от Williamkask Събота, 08 Октомври 2016 10:07 Връзка на коментара

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

нагоре

Следвайте ни в

Facebook

ОФИС И МАГАЗИН 

адрес: гр. София 1404, 

ж.к. Гоце Делчев

бл.10-Е, вх. Б, партер

Email:info@ruen.bg

м.тел: 0884 84 86 84

м.тел: 0884 84 86 80


Top of Page